Programlægning

Genoptræning | FysioDanmark Aarhus N
Genoptræning | FysioDanmark Aarhus N

Træning

Programlægning

Programlægning er til dig, der har brug for struktur i din træning, men ikke nødvendigvis et forløb ved en af vores fysioterapeuter.

Vores programmer er skabt ud fra års erfaring og forskning inden for træningens verden. Vi har udviklet en omfattende viden om, hvad der kræves for at opnå succes på forskellige områder af træningen. Uanset om du ønsker at forbedre din løbeteknik, træne op til et ultraløb, tackle triatlonens udfordringer eller forbedre din styrke og løfteevne, så kan vores fysioterapeuter udarbejde et skræddersyet program, der passer perfekt til dig.

Vi udarbejder et omfattende program til at nå dine mål

Vores fysioterapeuter vil tage hensyn til dine nuværende fysiske formåen, eventuelle skader eller begrænsninger samt dine individuelle mål. De vil udarbejde et omfattende program, der inkluderer træningsøvelser, intensitetsniveauer og progression, der passer til dig. Du vil modtage et detaljeret program, der guider dig igennem hver træningssession og giver dig den nødvendige struktur for at nå dine mål.

Programlægning er inklusiv opstartssamtale med henblik på dine mål. Herefter laver fysioterapeuten programmet og sender det til dig via mail.

Priser for træning

Abonnement superviseret træning
kr. 500,- /mdr.

Superviseret træning med løbende opfølgning fra fysioterapeut.

kr. 500,- /mdr.
Hold - 8 ugers træningsforløb
kr. 3.200,-

Holdtræning - Intensivt og fokuseret træningsforløb på 8 uger.

kr. 3.200,-
Holdtræning pr. gang
kr. 250,-
kr. 250,-

Lad os hjælpe dig med

Behandler Cecilie Esbjerg | FysioDanmark Aarhus N

Har du spørgsmål..?

Har du spørgsmål til os, kan de sende os en besked via felterne herunder, så svarer vi dig hurtigst muligt. Du vil modtage en bekræftelse på at vi har modtaget din besked umiddelbart efter afsendelsen. Hvis ikke, skal du kontakte os telefonisk på 7060 2282.

I klinikkens åbningstid har du også mulighed for at fange os på 7060 2282.

Klik her hvis du har behov for at melde afbud til din aftale

Scroll to Top