Lær at træne med kroniske smerter

Genoptræning | FysioDanmark Aarhus N
Genoptræning | FysioDanmark Aarhus N

Træning / Personlig træning

Lær at træne med kroniske smerter

Har dine smerter stået på i længere en 3-6 måneder kaldes det længerevarende smerter eller kroniske smerter. Vi har specialiseret os i, at hjælpe lige netop dig med bl.a. at lære at træne med kroniske smerter.

Ifølge Sundhedsstyrrelsen lever hver femte dansker med kroniske smerter. Vi forstår at det kan kan være meget begrænsende at opleve daglige smerter, og du derfor kan mærke på dit funktionsniveau at du ikke kan det samme som du plejer. Denne spiral kan medvirke til mindre og mindre bevægelse og mere smerte. Dét vil vi gerne hjælpe dig med at vende. 

Fysisk aktivitet og træning er en vigtig del af behandlingen - også selvom du har ondt. Du behøver ikke at skåne dig mod det, der udløser smerterne. Når du ikke er fysisk aktiv, er det faktisk medvirkende til, at din smerte varer ved.

 

Træning og bevægelse som behandling af kroniske smerter

Vi ved nu at gradvis bevægelse og fokus øgning af dit fysiske aktivitetsniveau har mange positive effekter på dine smerter. Dette gæder både gennem generel bevægelse, styrketræning og konditionstræning. Gennem undervisning og træning vil du altså få redskaber til at kunne øge dit fysiske funktionsniveau på trods af dine smerter. Du vil altså kunne føle at din krop og smerter er en smule mere i din kontrol, og du ikke længere er så begrænset i hverdagen.

Lær at træne med kroniske smerter, sammen med os. Vores dedikerede team af specialiserede fysioterapeuter er her for at støtte dig og skabe en tilpasset træningsplan, der tager højde for dine smertetilstande og individuelle behov.

 

Vi står klar til at hjælpe dig

Ved hjælp af evidensbaserede tilgange og vores ekspertise inden for smertehåndtering, vil vi arbejde tæt sammen med dig for at identificere sikre og effektive træningsøvelser og teknikker, der passer til din aktuelle kapacitet og smerteniveau.

Vi vil lære dig at lytte til din krop og tilpasse træningen efter behov.

Priser for træning

Abonnement superviseret træning
kr. 500,- /mdr.

Superviseret træning med løbende opfølgning fra fysioterapeut.

kr. 500,- /mdr.
Hold - 8 ugers træningsforløb
kr. 3.200,-

Holdtræning - Intensivt og fokuseret træningsforløb på 8 uger.

kr. 3.200,-
Holdtræning pr. gang
kr. 250,-
kr. 250,-

Lad os hjælpe dig med

Behandler Cecilie Esbjerg | FysioDanmark Aarhus N

Har du spørgsmål..?

Har du spørgsmål til os, kan de sende os en besked via felterne herunder, så svarer vi dig hurtigst muligt. Du vil modtage en bekræftelse på at vi har modtaget din besked umiddelbart efter afsendelsen. Hvis ikke, skal du kontakte os telefonisk på 7060 2282.

I klinikkens åbningstid har du også mulighed for at fange os på 7060 2282.

Klik her hvis du har behov for at melde afbud til din aftale

Scroll to Top