Styrketræning

Personlig træning | FysioDanmark Aarhus N
Personlig træning I FysioDanmark Randers

Træning / Personlig træning

Styrketræning

Sundhedsstyrelsen har i 2023 ændret anbefalingerne til at styrketræning nu også skal prioriteres som en del af den fysiske aktivitet. 

Hvad anbefaler sundhedsstyrelsen?

Sundhedsstyrelsens anbefalinger inkluderer:

  • mindst 2 gange ugentlig styrketræning for voksne - dette gælder også for ældre
  • mindst 3 gange ugentlig styrketræning for børn 

Styrketræning har mange positive effekter på muskelmasse, forbrænding, knoglemasse, immunforsvaret og kan være med til at reducere risikoen for fald, særligt hos ældre. 

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vi er dedikerede til at hjælpe dig med at opnå dine styrketræningsmål og samtidig sikre din fysiske sundhed og velvære. Hos FysioDanmark Aarhus N tilbyder vi programlægning mod et specifikt mål, personlig træning eller superviseret selvtræning. Vi kombinerer ekspertisen fra vores erfarne fysioterapeuter med den nyeste viden på området til at skabe et program eller forløb, der passer til ligepræcis dig. 

Vores fysioterapeuter har en stor forståelse for kroppens biomekanik og muskuloskeletale system. Vi vil gennemføre en grundig vurdering af din bevægelighed, dine nuværende styrkeniveauer, eventuelle skader samt dine individuelle mål. Med denne indsigt udvikler vi et skræddersyet træningsprogram, der ikke kun øger din styrke og muskelmasse, men også reducerer risikoen for skader og forbedrer din teknik, kropsholdning og bevægelighed.

Vores fysioterapeuter vil vejlede dig i hver øvelse, sikre korrekt udførelse og justere programmet løbende for at matche din udvikling og fremskridt.

Uanset om du er nybegynder eller erfaren i styrketræning, kan vi skræddersy et program til dig. Vi tilbyder individuelle sessioner, hvor du får personlig opmærksomhed og vejledning fra vores fysioterapeuter. 

Priser for træning

Abonnement superviseret træning
kr. 500,- /mdr.

Superviseret træning med løbende opfølgning fra fysioterapeut.

kr. 500,- /mdr.
Hold - 8 ugers træningsforløb
kr. 3.200,-

Holdtræning - Intensivt og fokuseret træningsforløb på 8 uger.

kr. 3.200,-
Holdtræning pr. gang
kr. 250,-
kr. 250,-

Lad os hjælpe dig med

Behandler Cecilie Esbjerg | FysioDanmark Aarhus N

Har du spørgsmål..?

Har du spørgsmål til os, kan de sende os en besked via felterne herunder, så svarer vi dig hurtigst muligt. Du vil modtage en bekræftelse på at vi har modtaget din besked umiddelbart efter afsendelsen. Hvis ikke, skal du kontakte os telefonisk på 7060 2282.

I klinikkens åbningstid har du også mulighed for at fange os på 7060 2282.

Klik her hvis du har behov for at melde afbud til din aftale

Scroll to Top