Behandlere

Behandling / Fysioterapi

Dygtige behandlere

Vi tilbyder professionel fysioterapeutisk behandling til at hjælpe dig med at forbedre din kropslige funktion, genoprette bevægelighed og lindre smerte.

Vores dedikerede team af fysioterapeuter er specialiseret i at behandle en bred vifte af muskuloskeletale problemer og skader. Uanset om du lider af rygsmerter, nakkespændinger, ledproblemer, sportsskader eller rehabilitering efter en operation, er vi her for at hjælpe dig.

Lad os hjælpe dig

Behandler Cecilie Esbjerg | FysioDanmark Aarhus N
Klinikchef & Fysioterapeut

Cecilie Esbjerg

Jeg har stor interesse inden for diagnostik og behandling af lidelser i bevægeapparatet, herunder både idrætsrelaterede skader og generelle smerteproblematikker. Jeg har særlig fokus på rygsmerter og arbejder med ryghold samt udfører omfattende rygundersøgelser på klinikken.

Jeg har gennemført en 3-årig efteruddannelse inden for Muskuloskeletal Fysioterapi med det formål at forbedre min kliniske ekspertise inden for diagnosticering, undersøgelse og behandling af alle former for muskuloskeletale problemer.

Udover min kliniske praksis har jeg også en personlig interesse i styrketræning, løb og triatlon. Jeg arrangerer kurser og underviser nyuddannede fysioterapeuter i evidensbaseret fysioterapi, hvor jeg deler min viden og erfaring for at fremme den bedste praksis i vores fagområde.

Efteruddannelse 

3 årig efteruddannelse i Muskuloskeletal Fysioterapi (ExamMpT) med specialisering i undersøgelse, diagnosticering og behandling af alle regioner.

Kurser

Therapeutic movement exercise,
lower back pain and beyond. 
Ben Cormack 2023.

Udvidet ryg uddannelse.
Praksiskonsulenterne 2022.

Masterclass “The painfull shoulder”.
Adam Meakins 2021.

Masterclass “Hip and Knee ”
Eric Meira 2020.

Masterclass “Tendinopathy”
Peter Malliaras 2019.

GLAD-ryg uddannelse.
Odense universitet 2020.

Rygkirurgi, Neurologi,
og autoimmune sygdomme. 

Du kan kontakte mig på:
cille@fysiodanmark-aarhusn.dk

Fysioterapeut & Personlig træner

Rasmus Jens Plambeck

Jeg bor til dagligt i Aarhus. Oprindeligt er jeg fra Sønderjylland, men flyttede til Aarhus for at læse til fysioterapeut. Jeg har altid været meget aktiv og interesseret mig for kroppen og mennesket bagved. Fysioterapeutisk er de store interesser: skulder, ryg og knæ. Herunder specielt generelle smerteproblematikker og idrætsområdet. 

Jeg er sideløbende med mit arbejde, i gang med en længerevarende videreuddannelse i fysioterapi, som højner mine evner som fysioterapeut inden for undersøgelse, diagnosticering og behandling. 

Mit eget træningsliv udspringer fra en barndom fyldt med bevægelse, der inkluderede sportsgrene som løb, svømning, badminton, fodbold og håndbold. I mine teenageår var håndbold min primære sport, og jeg spillede på et højt niveau i mange år. I forbindelse med håndbold begyndte jeg også at styrketræne, og det er gennem årene blevet en stor passion og en integreret del af mit liv. Jeg har nu trænet med vægte i over 10 år og har en lille drøm om at deltage i styrkeløft konkurrencer i den nærmeste fremtid.

Som fysioterapeut og personlig træner er mit mål at hjælpe mine klienter med at opnå deres mål. Uanset om det handler om smertefrihed, forbedret livskvalitet, sportspræstation eller at skabe et stærkt fundament for kroppen.

Efteruddannelse 

Muskuloskeletal Fysioterapi
(ExamMpT) (igangværende).

Kurser

Programlægning og periodisering.
Jacob Beermann.

Du kan kontakte mig på:
rasmus@fysiodanmark-aarhusn.dk

Fysioterapeut

Mads Damgaard

Jeg har stor interesse for diagnosticering samt behandling af lidelser i bevægeapparatet, herunder både idrætsrelaterede skader og generelle smerteproblematikker. Jeg har særlig fokus på at holde folk aktive og bibeholde folk i aktivitet, eller gøre vejen tilbage så kort som mulig.

Jeg har erfaring inden for elitesportsverdenen, efter 1 år som ledende fysioterapeut på AaB Akademiet, samt 1,5år som fysioterapeut hos Superliga mandskabet Vejle Boldklub. Jeg er sideløbende med mit arbejde i gang med to længerevarende uddannelser inden for sportsfysioterapi samt muskoloskeletal fysioterapi. Dette for at højne mine evner inden for undersøgelse, diagnosticering samt behandling for at kunne tilbyde patienten den bedste oplevelse.

Jeg elsker sport generelt og efter mange år med fodbold, som senere blev til triatlon, hvor jeg var en aktiv del af klubben i Aalborg Triatlon klub, både som aktiv udøver, men også som træner i ungdomsafdelingen består min træning på nuværende tidspunkt mest i løb. Jeg prioriterer at få snøret løbeskoene 3 gange ugentligt. Derudover har jeg stor nydelse og effekt af vinterbadning, som jeg gør i vinterhalvåret.

Kurser


Dansk Selskab For Sportsfysioterapeut(igangværende),
flg
. kurser er bestået:
- Intro
- Fod
- Knæ
- Hofte
- Ryg
- Skulder
- Albue/hånd
- Akut skade
- Tape
- Almen billeddiagnostik
- Antidoping og kost

Supersole 1
- Udformning samt tilpasning af indlægssåler individuelt til den enkelte

Dansk Selskab for Muskoloskeletal Fysioterapi(igangværende),
flg
. kurser er bestået:
- Øvre kvadrant 1
- Smerte og Neurodynamik 1

Correction Academy
- Akupunktur kursus

Du kan kontakte mig på:
madsd@fysiodanmark-aarhusn.dk

Fysioterapeut og smertespecialist

Simon Hansen

Som klinisk fysioterapeut i 20 år har mit primære fokus- og interessefelt været behandling af ryg- og nakkeproblematikker (særligt diskus-problematikker) samt problematikker i relation til knæ, fødder, hofte og skulderen.

Jeg er godkendt Specialist i Muskuloskeletal Fysioterapi, og har en bred vifte af efter- og videreuddannelse, herunder en Ph.d. i Smerter og Træning (2021) og en Master-uddannelse i Smertevidenskab og Tværfaglig Smertebehandling (2018) fra Aalborg Universitet. 

Hos mig får du altid en grundig undersøgelse og vi lægger en plan sammen der passer til din hverdag, uanset om du har akutte, tilbagevendende eller længerevarende smerter og funktionsproblemer. Min behandlingstilgang er helhedsorienteret med fokus på øvelsesterapi, aktivitetsstyring og uddannelse i egen situation suppleret med manuel behandling, akupunktur m.m. Jeg tilstræber at du som patient opnår mest mulig indsigt og egenkontrol over din situation, og derved bliver mest mulig selvhjulpen.

Efter- og videreuddannelse

Godkendt Specialist i Muskuloskeletal Fysioterapi
Ph.d. i Smertevidenskab (Aalborg Universitet)
Master i Smertevidenskab og Tværfaglig Smertebehandling (Aalborg Universitet)
Cert. MDT (McKenzie)
Sportsfysioterapi Del A
Med. Ac. (medicinsk akupunktur)
B.Sc. Idræt (København Universitet)

Censor ved Fysioterapeutskolerne i Danmark

Du kan kontakte mig på:
simon@fysiodanmark-aarhusn.dk

Fysioterapeut

Emma Malene Lemminger

Jeg har speciale indenfor diagnosticering og behandling af ryg, hofte, knæ, fod og skulder.
Gennem mine efteruddannelse har jeg særlige kompetencer indenfor individualiseret genoptræning, så jeg kan hjælpe dig tilbage til en aktiv hverdag uden begrænseninger. Jeg har desuden personlig interesse og stor erfaring med behandling af løbeskader og atleter med diverse muskuloskeletale problematikker. Jeg varetager både løbeanalyser samt -planlægning af program mod dit mål. 

Jeg mener at vejen til et succesfuldt forløb bl.a. også går gennem undervisning i egenhåndtering kombineret med en bevægelsesorienteret tilgang, hvor det handler om at du bliver så selvstændig som muligt. 

Jeg er uddannet i 2018 og har 5 års praksis erfaring. Jeg har siden jeg blev færdiguddannet arbejdet i FysioDanmark Randers, hvor jeg nu sidder som mellemleder. Jeg varetager både behandlinger og holdtræninger hos FysioDanmark i Randers og i vores klinik i Aarhus N. Derudover varetager jeg undervisning i ergonomi på arbejdspladser.

Sideløbende afholder jeg kurset KlinikKlar sammen med Cecilie Esbjerg. Kurset er for nyuddannede eller nyopstartede fysioterapeuter på klinik, som ønsker opdateret viden om relevant undersøgelse og behandling af patienter. 

Jeg elsker at løbe og har derfor både interesse for og stor personlig erfaring med både 10 km, 21 km, 42 km og ultraløbsdistancerne (60 km, 80 km, 100 km og 160 km). Jeg har desuden stor erfaring med styrketræning, hvor jeg har dyrket både styrkeløft, vægtløftning og crossfit. 

Kurser

Training Load Masterclass
v. Tim Gabbett

Moderne Smertevidenskab
v. Simon Roost Kierkegaard

Running Repair
v. Tom Goom

Knee and hip
v. Eric Meira

Shoulder Complex
v. Adam Meakins 

Sportsfysioterapi 
- Ankel kursus
- Knæ kursus

ACL Injury & Rehabilitation Masterclass
v. Mick Hughes og Randall Cooper

Behandler Cecilie Esbjerg | FysioDanmark Aarhus N

Har du spørgsmål..?

Har du spørgsmål til os, kan de sende os en besked via felterne herunder, så svarer vi dig hurtigst muligt. Du vil modtage en bekræftelse på at vi har modtaget din besked umiddelbart efter afsendelsen. Hvis ikke, skal du kontakte os telefonisk på 7060 2282.

I klinikkens åbningstid har du også mulighed for at fange os på 7060 2282.

Klik her hvis du har behov for at melde afbud til din aftale

Scroll to Top