Personlig træning

Genoptræning | FysioDanmark Aarhus N
Genoptræning | FysioDanmark Aarhus N

Træning

Personlig træning

Din kilde til professionel styrketræning med fysioterapeutisk ekspertise!

Hos FysioDanmark Aarhus N tilbyder vi personlig træning af allerhøjeste kvalitet med fokus på dig og din målsætning. Med vores baggrund som fysioterapeuter, er du sikret en videnskabelig, faglig kompetent og sikker træning med afsæt i en sundhedsmæssig og forsvarlig tilgang.

Vi er her for at hjælpe dig

Vores faciliteter er moderne og veludstyrede, og vores fysioterapeuter skaber en venlig og indbydende atmosfære. Vi er her for at hjælpe dig med at reducere dine smerter, forbedre din styrke, øge din muskelmasse og forbedre din kropsfunktion på en sikker og effektiv måde. Vi er mere end velkommen uanset niveau eller erfaring. 

Du har mulighed for at træne alene eller sammen

Makkertræning

Træn to sammen

Makkertræning er den ultimative træningsoplevelse for par, venner eller familie, der ønsker at nå deres træningsmål sammen med en personlig træner. Med makkertræning får I hver jeres individuelt tilpassede træningsprogram, der tager højde for jeres unikke behov og mål.

Vores dygtige personlige trænere vil sørge for, at jeres træningssessioner bliver skræddersyet efter jeres individuelle mål og præferencer. De vil guide jer gennem forskellige træningsøvelser, korrigere jeres teknik og sikre, at I får mest muligt ud af hver eneste træning. Træningerne med den personlige træner kommer til at foregå på samme tid. 

Lad os hjælpe jer med at skabe et stærkt, sundt og aktivt fællesskab, hvor I kan dele succesen og træne mod jeres mål sammen. Tøv ikke med at kontakte os i dag og book jeres første makkertræningssession. Lad os vise jer, hvorfor træning sammen er den mest inspirerende og effektive måde at nå jeres træningsmål på!

Individuel træning

Personlig træning

Vi vil gerne hjælpe dig med at nå dine mål! Vi anbefaler personlig træning til alle der gerne vil leve et sundt og aktivt liv uden begrænsninger fra smerter.  Uanset om det er vægttab, genoptræning af skader eller du bare gerne vil føle dig stærk og tilpas. 

En af de største udfordringer ved et aktivt og sundt liv, er motivationen til at holde fast i den gode vand, med at komme ud ad døren og afsted til træning. Vi vil hjælpe dig med at holde fast i den gode vane, og vise dig at træningen kan være både sjov og motiverende.

Hvordan foregår det?

Et personlig træningsforløb starter med en forventningsafstemning omkring dine mål og ønsker til træningen, og ud fra det udarbejder vi et skræddersyet træningsprogram, som passer perfekt til dig.

Det eneste du skal tage stilling til er bare, om du ønsker at mødes 1 gang om ugen eller 2 gange om ugen. 

Læs mere om vores trænere her. 

Du er altid velkommen til at kontakte os på:

70 60 22 82

Lad os hjælpe dig med

Styrketræning

Tekst

Vi kan hjælpe med:
Tekst

Performance optimering

Tekst

Vi kan hjælpe med:
Tekst

Lær at træne med kroniske smerter

Tekst

Vi kan hjælpe med:
Tekst

Styrketræning for børn

Tekst

Vi kan hjælpe med:
Tekst

Priser for personlig træning

Personlig træning
kr. 6.999,-

Personlig træning forløb over 12 uger med enetime 1 gang pr. uge.

kr. 6.999,-
Personlig træning
kr. 12.999,-

Personlig træning forløb over 12 uger med enetime 2 gange pr. uge.

kr. 12.999,-
Personlig makker-træning
kr. 10.500,-

Personlig træning. Træn to sammen. Forløb over 12 uger 1 gang pr. uge.

kr. 10.500,-
Personlig makker-træning
kr. 19.500,-

Personlig træning. Træn to sammen. Forløb over 12 uger 2 gange pr. uge.

kr. 19.500,-

Vi kan også hjælpe dig med:

Cecilie "Cille" Esbjerg | FysioDanmark Randers

Har du spørgsmål..?

Har du spørgsmål til os, kan de sende os en besked via felterne herunder, så svarer vi dig hurtigst muligt. Du vil modtage en bekræftelse på at vi har modtaget din besked umiddelbart efter afsendelsen. Hvis ikke, skal du kontakte os telefonisk på 7060 2282.

I klinikkens åbningstid har du også mulighed for at fange os på 7060 2282.

Klik her hvis du har behov for at melde afbud til din aftale

Scroll to Top