Personlig træning

Genoptræning | FysioDanmark Aarhus N
Genoptræning | FysioDanmark Aarhus N

Træning

Personlig træning

Din kilde til professionel styrketræning med fysioterapeutisk ekspertise!

Hos FysioDanmark Aarhus N tilbyder vi personlig træning af allerhøjeste kvalitet med fokus på dig og din målsætning. Med vores baggrund som fysioterapeuter, er du sikret en videnskabelig, faglig kompetent og sikker træning med afsæt i en sundhedsmæssig og forsvarlig tilgang.

Vi er her for at hjælpe dig

Vores faciliteter er moderne og veludstyrede, og vores fysioterapeuter skaber en venlig og indbydende atmosfære. Vi er her for at hjælpe dig med at reducere dine smerter, forbedre din styrke, øge din muskelmasse og forbedre din kropsfunktion på en sikker og effektiv måde. Vi er mere end velkommen uanset niveau eller erfaring. 

Du har mulighed for at træne alene eller sammen

Makkertræning

Træn to sammen

Makkertræning er den ultimative træningsoplevelse for par, venner eller familie, der ønsker at nå deres træningsmål sammen med en personlig træner. Med makkertræning får I hver jeres individuelt tilpassede træningsprogram, der tager højde for jeres unikke behov og mål.

Vores dygtige personlige trænere vil sørge for, at jeres træningssessioner bliver skræddersyet efter jeres individuelle mål og præferencer. De vil guide jer gennem forskellige træningsøvelser, korrigere jeres teknik og sikre, at I får mest muligt ud af hver eneste træning. Træningerne med den personlige træner kommer til at foregå på samme tid. 

Lad os hjælpe jer med at skabe et stærkt, sundt og aktivt fællesskab, hvor I kan dele succesen og træne mod jeres mål sammen. Tøv ikke med at kontakte os i dag og book jeres første makkertræningssession. Lad os vise jer, hvorfor træning sammen er den mest inspirerende og effektive måde at nå jeres træningsmål på!

Individuel træning

Personlig træning

Vi vil gerne hjælpe dig med at nå dine mål! Vi anbefaler personlig træning til alle der gerne vil leve et sundt og aktivt liv uden begrænsninger fra smerter.  Uanset om det er vægttab, genoptræning af skader eller du bare gerne vil føle dig stærk og tilpas. 

En af de største udfordringer ved et aktivt og sundt liv, er motivationen til at holde fast i den gode vand, med at komme ud ad døren og afsted til træning. Vi vil hjælpe dig med at holde fast i den gode vane, og vise dig at træningen kan være både sjov og motiverende.

Hvordan foregår det?

Et personligt træningsforløb består først og fremmest af en individuel samtale med din træner. Her udarbejdes en plan for dine fremtidige mål og forventninger til forløbet. Når din træner har fået et godt indblik i hvem du er, påbegynder han/hun din programlægning. Når programmet er lagt, og du har godkendt det, påbegyndes træning med din træner.

Du kan vælge at træne 1 gang om ugen eller 2 gange om ugen af 1 times varighed. Under jeres træning vil der være fokus på det der passer til dig, om det er teknik, træningsredskaber, kost eller noget helt andet.

Læs mere om vores trænere her

Du er altid velkommen til at kontakte os på:

70 60 22 82

Lad os hjælpe dig med

Styrketræning

Vil du gerne blive stærkere, sundere eller bare holde dig i god fysisk form, så tilbyder vi personIig træning, programlægning mm. 

Er du interesseret kan du læse mere herunder.

Performance optimering

Sport og aktiviteter kræver som oftest specifikke krav. Lad vores fysioterapeutiske trænere hjælpe dig med at optimere din træning.

Vil du vide mere, så læs mere herunder.

Lær at træne med kroniske smerter

Kroniske smerter kan være svære at håndtere selv. Med en fysioterapeutisk personlig træner vil du være i gode hænder fagligt, og i vil sammen finde en vej for dig til færre begrænsninger og mere aktivitet.

Er du interesseret, så læs mere herunder.

Styrketræning for børn

Sundhedsstyrelsen anbefaler nu at børn styrketræner jævnligt for en sundere livsstil og en sundere fremtid. Det kan være svært som barn og forældre at vide hvad der er rigtigt og forkert, derfor kan det være en god mulighed at gøre brug af en fysioterapeutisk træner.

Vil du vide mere, så læs mere herunder.

Priser for personlig træning

Personlig træning
kr. 7.999,-

Personlig træning forløb over 12 uger med enetime 1 gang pr. uge.

kr. 7.999,-
Personlig træning
kr. 13.999,-

Personlig træning forløb over 12 uger med enetime 2 gange pr. uge.

kr. 13.999,-
Personlig makker-træning
kr. 10.500,-

Personlig træning. Træn to sammen. Forløb over 12 uger 1 gang pr. uge.

kr. 10.500,-
Personlig makker-træning
kr. 19.500,-

Personlig træning. Træn to sammen. Forløb over 12 uger 2 gange pr. uge.

kr. 19.500,-

Vi kan også hjælpe dig med:

Behandler Cecilie Esbjerg | FysioDanmark Aarhus N

Har du spørgsmål..?

Har du spørgsmål til os, kan de sende os en besked via felterne herunder, så svarer vi dig hurtigst muligt. Du vil modtage en bekræftelse på at vi har modtaget din besked umiddelbart efter afsendelsen. Hvis ikke, skal du kontakte os telefonisk på 7060 2282.

I klinikkens åbningstid har du også mulighed for at fange os på 7060 2282.

Klik her hvis du har behov for at melde afbud til din aftale

Scroll to Top