Emma M Lemminger | FysioDanmark Randers
Autoriseret Fysioterapeut

Emma M Lemminger

Du kan kontakte mig på:
emma@fysiodanmark-randers.dk/fysiodanmark-aarhusn

Book tid til behandling

Uddannelse

Uddannet fysioterapeut fra VIA University College Aarhus i sommeren 2018.

Jeg har efteruddannet mig inden for følgende områder:

Særlige interresseområder

Jeg interesserer mig bredt for problemer i bevægeapparatet, og særligt relateret til skulder, hofte, knæ og fod. Derudover har jeg en stor interesse indenfor løb, løbestilsanalyse, og selve træningsaspektet af fysioterapien. Jeg arbejder detaljeorienteret og bestræber mig på at inddrage mine patienter i behandlingen. Jeg tror på at vejen til et succesfuldt fysioterapeutisk forløb består i at gøre mine patienter så selvstændige som muligt.

Min baggrund

Som en del af min uddannelse til fysioterapeut, afholdt jeg min afsluttende praktikperiode hos FysioDanmark Randers, hvor jeg varetog individuelle behandlinger, holdtræning og bassinhold. Efter praktikken fortsatte jeg som vikar og havde individuelle behandlinger og faste bassinhold. I mellemtiden gennemgik jeg valgfag på skolen vedr. diagnostik og behandling af problematikker i nakke og fod. Jeg skrev mit afsluttende bachelorprojekt omhandlede løbeskader og overvægt ud fra en analyse af 900 testpersoner. Efter jeg færdiggjorde min bachelorgrad i sommeren 2018, har jeg arbejdet fuld tid som fysioterapeut hos FysioDanmark Randers, hvor jeg varetager individuelle behandlinger, holdtræning og bassinhold.
Jeg har tidligere arbejdet som holdinstruktør i Fitness World og i specialbutikken Løberen, hvor jeg bl.a. har foretaget løbestilsanalyser. I min fritid dyrker jeg løb og styrketræning i form af Crossfit og styrkeløft.

Født: 2. september 1992

Nærværende behandling

– altid med dig i fokus

Behandler Cecilie Esbjerg | FysioDanmark Aarhus N

Har du spørgsmål..?

Har du spørgsmål til os, kan de sende os en besked via felterne herunder, så svarer vi dig hurtigst muligt. Du vil modtage en bekræftelse på at vi har modtaget din besked umiddelbart efter afsendelsen. Hvis ikke, skal du kontakte os telefonisk på 7060 2282.

I klinikkens åbningstid har du også mulighed for at fange os på 7060 2282.

Klik her hvis du har behov for at melde afbud til din aftale

Scroll to Top