Cecilie "Cille" Esbjerg | FysioDanmark Randers
Autoriseret Fysioterapeut

Cecilie “Cille” Esbjerg

Du kan kontakte mig på:
cille@fysiodanmark-randers.dk/fysiodanmark-aarhusn

Book tid til behandling

Uddannelse

Uddannet fysioterapeut fra VIA University College Aarhus sommeren 2017

Jeg har efteruddannet mig inden for følgende områder:

Muskuloskeletal fysioterapi
Exam Juni 2020. Kurser: Øvre kvadrant 1 + 2, Nedre Kvadrant 1 + 2, Smerte og neurodynamik 1 + 2. Dynamisk stabilitet. Supervisions kursus 1,2 og 3.
Tendon Masterclass
Dr. Peter Malliaras
Hip and Knee
Eric Meira
Akut skadeskursus
Tape, hjernerystelse, ankel og knæ.
Kinesiotape
Kursus 1 og 2
Akupunktur
Dry-needling 101

Særlige interresseområder

Generelt har jeg stor interesse indenfor diagnostik og behandling af lidelser i bevægeapparatet. Både de akutte idrætsrelaterede skader, men også de almene hverdagssmerteproblematikker. Jeg har især interesse indenfor problemer med knæ, hovedpine, nakke og ryg, hvor jeg på klinikken også varetager ryg- og knæhold.

Sommeren 2020 færdiggør jeg en længerevarende efteruddannelse indenfor Muskuloskeletal Fysioterapi, som har til formål at højne min kliniske ekspertise indenfor diagnosticering, undersøgelse og behandling af muskuloskeletale problematikker.

Min baggrund

Foruden fuldtidsarbejde på klinikken, arbejder jeg også som cheffysioterapeut i en fodboldklub. Her varetager jeg både de akutte skader samt længerevarende genoptræningsforløb. Jeg spiller selv fodbold og træner dagligt. Sammen med en kollega bruger jeg også meget tid på at afholde kurser for nyuddannede fysioterapeuter (KlinikKlar).

Siden August 2017 har jeg arbejdet hos FysioDanmark Randers med individuelle behandlinger, holdtræning og vejledning i vores træningscenter. Jeg afholder ofte diverse foredrag for klinikken både omhandlende bl.a. rygsmerter, hovedpine og gigt.

Født: 3. marts 1992

Nærværende behandling

– altid med dig i fokus

Behandler Cecilie Esbjerg | FysioDanmark Aarhus N

Har du spørgsmål..?

Har du spørgsmål til os, kan de sende os en besked via felterne herunder, så svarer vi dig hurtigst muligt. Du vil modtage en bekræftelse på at vi har modtaget din besked umiddelbart efter afsendelsen. Hvis ikke, skal du kontakte os telefonisk på 7060 2282.

I klinikkens åbningstid har du også mulighed for at fange os på 7060 2282.

Klik her hvis du har behov for at melde afbud til din aftale

Scroll to Top