Klinikken / Din sikkerhed / Utilsigtet hændelse

Utilsigtet hændelser i klinikken

Når noget går galt i sundhedsvæsenet, taler man om en utilsigtet hændelse. En utilsigtet hændelse er en begivenhed, som medfører skade eller risiko for skade.

Vi arbejder hele tiden på at du som patient, kunde eller som pårørende, oplever professionalitet, tryghed og sikkerhed i mødet med huset og personalet.

Det er almindeligt, og i mange situationer forventeligt, at behandling eller træning kortvarigt kan resultere i ømhed eller øgede smerter.

Skulle du opleve at noget går galt i din behandling eller opleve en utilsigtet hændelse, hvor behandlingen eller træningen hos os har været til skade, uventet og unødig smerte eller ulempe, vil vi meget gerne at du tager kontakt til en af vores medarbejdere. Vi indberetter utilsigtede hændelser i sundhedsvæsenet til Styrelsen for patientsikkerhed, for at sikre en fremadrettet læring af disse hændelser.

Anmeld en utilsigtet hændelse

Hr du oplevet en utilsigtet hændelse i forbindelse med behandling eller træning i klinikken er du velkommen til at tage fat i din fysioterapeut eller kontakte vores servicecenter på 7060 2282. Hvorefter de vil hjælpe dig videre.

Du har også mulighed for selv at indberette en utilsigtet hændelse som du enten selv er involveret i, er vidne til, eller du som pårørende bliver vidende om.

Du kan indberette utilsigtede hændelser her: Styrelsen for patientsikkerhed

Scroll to Top