Efterfødselstræning

Efterfødselstræning | FysioDanmark Aarhus N
Efterfødselstræning | FysioDanmark Aarhus N

Efterfødselstræning: Genopbyg din styrke og velvære sikkert og skånsomt

8 ugers efterfødselstræning

Velkommen til vores 8-ugers efterfødselshold der specifikt henvender sig til dig som nybagt mor ønsker at genopbygge en stærk krop efter fødslen.

Det er individuelt hvor hurtigt man kommer sig efter fødslen, hvilket vi gerne vil hjælpe dig med at tage hånd om igennem en gradvis optræning af hele kroppen. Dette sikrer at du trygt og effektivt kan genoptage det aktivitetsniveau du havde før din graviditet og fødsel.

I træningen vil der altid være mulighed for skaleringer i øvelser eller graden af belastninger, hvilket sørger for at alle kan blive udfordret uanset behov, niveau og træningserfaring. 

Suoerviseret træning | FysioDanmark Aarhus N

2 ugentlige træninger med både fokus på styrke og mobilitet

Holdtræningen tilbyder 2 ugentlige træningspas i vores nye og moderne træningsfaciliteter på klinikken.  

Den ene træning har primært fokus på styrke- og konditionstræning. Vi sammensætter træningen med henblik på at opbygge muskelstyrke både igennem helkropsøvelser og specifik træning til mave, ryg og bækkenbund. Vi garanterer ligeledes at du i løbet af denne træning vil få pulsen op og sved på panden.  

Til den anden træning vil der primært være fokus på mobilitet, balance, udholdenhed og afspænding. Du vil blive undervist i forskellige øvelser og bevægelse der har til formål at arbejde med din krops mobilitet og balance. Desuden vil du blive præsenteret for øvelser der har til formål at udfordre din udholdenhed og styrke ved brug af egen kropsvægt. Denne træning afsluttes altid med en rolig afspænding, hvor du får lov til at koble fra for en stund.  

Kom i form igen efter fødsel

Træningen er skræddersyet til mødre, der lige har født og ønsker at komme i form igen, samtidig med at der tages hensyn til den lille ny. Øvelserne er skånsomme og tilpasset efter kroppen, så du kan genopbygge styrke og energi i dit eget tempo. 

Tag din mødregruppe med til træning

På holdet inddrager vi ofte barnet i træningen. På den måde bliver det en hyggelig og sjov oplevelse for jer begge, hvor du kan styrke din krop, mens du skaber en tættere forbindelse til din baby. Del glæden og tag din mødregruppe med, og oplev en træning, der forener motion, fællesskab og nærvær med dit barn!

Gode faciliteter

Vi har på klinikken gode rammer med moderne træningsfaciliteter og udstyr til at understøtte træningen. Der er plads til fælles træning og individuelle øvelser, og der er selvfølgelig plads til at du tager din baby med til træning. 

Behandler Cille og Mathilde | FysioDanmark Aarhus N
Efterfødselstræning

Praktisk information

Træningerne vil blive varetaget af vores fysioterapeuter: Cecilie Esbjerg og Mathilde.

Træningstidspunkter:
Mandag kl. 10.00 - 11.00
Torsdag kl. 10.00 - 11.00

Pris
2.100 kr. for 8 ugers træning 2 gange om ugen. 

Hvis du er interesseret i at deltage på holdet eller har spørgsmål til konceptet, er du meget velkommen til at kontakte os. 

Er efterfødselstræning noget for dig..?

Vil du gerne høre mere om træningen eller har du spørgsmål som du ønsker at få besvaret, så udfyld formularen og vi kontakter dig.

Du kan også bruge formularen herunder, hvis du ønsker at tilmelde dig holdet. Vi vil altid kontakte dig inden du tilbydes en plads på holdet.

Vi glæder os til at høre fra dig. 

Lad os hjælpe dig med

Behandler Cecilie Esbjerg | FysioDanmark Aarhus N

Har du spørgsmål..?

Har du spørgsmål til os, kan de sende os en besked via felterne herunder, så svarer vi dig hurtigst muligt. Du vil modtage en bekræftelse på at vi har modtaget din besked umiddelbart efter afsendelsen. Hvis ikke, skal du kontakte os telefonisk på 7060 2282.

I klinikkens åbningstid har du også mulighed for at fange os på 7060 2282.

Klik her hvis du har behov for at melde afbud til din aftale

Scroll to Top