Behandling | FysioDanmark Randers
Autoriseret Fysioterapeut

Makie Jager Schmidt

Du kan kontakte mig på:
makie@fysiodanmark-randers.dk/fysiodanmark-aarhusn

Book tid til behandling

Uddannelse

Jeg er uddannet fysioterapeut fra Professionshøjskolen University College Nordjylland, Aalborg, sommeren 2019.

Jeg har efteruddannet mig inden for følgende områder:

Pilates
Instruktør-uddannelse i FysioPilates

Særlige interresseområder

Jeg har stor interesse for lidelser i bevægeapparatet – specielt lænderyg smerter og skulder problematikker. Samtidig finder jeg det utrolig spændende og givende at arbejde med neurologiske patienter.
Endvidere interesserer jeg mig for holdtræning og varetager holdtræning i klinikken i Niels Brocks Gade samt bassin hold i Handicapcenter Kronjylland i Stevnstrup.

Min baggrund

Under min grunduddannelse har jeg været i praktik ved Nørager Fysioterapi samt forskellige afdelinger i Aalborg kommune. Her har jeg primært arbejdet inden for det neurologiske-, ortopædiske- og medicinske område.
Under uddannelsen havde jeg studiejob ved FysioDanmark Aalborg, hvor jeg afløste på en række forskellige hold, bl.a. pilates og ryg-hold. Derudover er jeg uddannet fysiurgisk massør.
Pr.11.6.19 er jeg startet her på klinikken, hvor jeg varetager almindelig briksbehandling, holdtræning og hjemmebehandling. Som en del af mit arbejde varetager jeg også virksomhedsaftaler

Født: 4. september 1995

Nærværende behandling

– altid med dig i fokus

Behandler Cecilie Esbjerg | FysioDanmark Aarhus N

Har du spørgsmål..?

Har du spørgsmål til os, kan de sende os en besked via felterne herunder, så svarer vi dig hurtigst muligt. Du vil modtage en bekræftelse på at vi har modtaget din besked umiddelbart efter afsendelsen. Hvis ikke, skal du kontakte os telefonisk på 7060 2282.

I klinikkens åbningstid har du også mulighed for at fange os på 7060 2282.

Klik her hvis du har behov for at melde afbud til din aftale

Scroll to Top